Vanita - a kristályszappan

Kávé-fahéj prémium krémszappan

Kávé-fahéj prémium krémszappan tulajdonságai

A kávé aromás, fűszeres illata felfrissít, miközben a koffein intenzíven fejti ki hatásait a bőrben, támogatja a bőr méreganyag-kiválasztását, hozzájárul rugalmasságához, hidratálásához, selymesen simává varázsolja azt. Őrlemény állagának köszönhetően bőrradírként is használható. A kávé legismertebb hatóanyaga a koffein, melynek a hírével ellentétben számos jótékony hatása van: fokozza a szívműködést, az anyagcserét és a légzést, növeli a vérnyomást és a vérkeringési sebességet, tágítja az agyi ereket, szűkíti a bélben levő ereket és vizelethajtó. Megszünteti az álmosságot, javítja a hangulatot, stimulálja az agykérget, gyorsítja a gondolkodást és átmeneti teljesítménynövekedést idéz elő. Mindezek tükrében elmondhatjuk, ha okosan adagoljuk a koffeint, csak profitálhatunk belőle. 

fahéj serkenti a bőr vérkeringését, fájdalomcsillapító, fertőtlenítő hatású gyulladáscsökkentő, gombaölő és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, javítja a bőr vérellátását, ezáltal fiatalon tartja a hámrétegeket. A fahéj kifejezetten jól alkalmazható zsíros bőrre, ha azonban érzékeny a bőröd, bánj vele óvatosan, mert kipirosodást okozhat, mivel keringésfokozó hatással bír. Kedvező tulajdonságait borogatás, bedörzsölés, aromaterápia során is kifejti. Az egzotikus illatú fahéj oldja a lélek feszültségeit, színesebbé teszi az álmokat, melegséget nyújt és vidámságot kölcsönöz számodra, ha például érzelmi nehézségekkel küzdesz.

Kristályok által eneregetizált vízzel és kizárólag természetes növényi alapanyagokból készül.

Súlya: 100 g +/- 10% (Kézzel készítjük a szappanokat, ezért 10% eltérés lehetséges a súlyában). 

Mérete: 2,3 cm vastag, 7,0 cm átmérőjű +/- 1-2 mm (Kézzel készítjük a szappanokat, ezért 1-2 mm eltérés lehetséges a méretében).

Szavatossági idő: 3 év

Összetevők: szappanosított kókusz-, pálma-, napraforgó-, oliva olaj, kristályok által eneregetizált víz, glicerin*, búzaliszt, Arabica kávé, fahéj őrlemény


* Szappanosodás során természetes módon keletkezik.

Az összetevőkről bővebben ITT olvashatsz!